/
/
/
AUYO – Istrian White 500ml

AUYO – Istrian White 500ml

(5 mnenj strank)

22.40

Sortno olje Istrske belice odlikuje naglašena pikantnost in grenkost. Ekstra deviško oljčno olje zlato – zelene barve in vonjem po pokošeni trati in zelenem plodu oljke. Sinteza okusa zelenega ploda oljke, mandelja in divjega šparglja in radiča.

 • Srednji do intenzivni vonj po zelenem plodu oljke in sveže pokošene trate, utkan z noto grenkega mandelja, divjega šparglja, radiča, rukule, zelenega popra in mediteranskih zelišč.

Sortno olje Istrske belice odlikuje naglašena pikantnost in grenkost.

 

84 na zalogi

Opis

Sortno olje Istrske belice odlikuje naglašena pikantnost in grenkost. Ekstra deviško oljčno olje zlato – zelene barve in vonjem po pokošeni trati in zelenem plodu oljke. Sinteza okusa zelenega ploda oljke, mandlja in divjega šparglja in radiča. Srednji do intenzivni vonj po zelenem plodu oljke in sveže pokošene trate, utkan z noto grenkega mandelja, divjega šparglja, radiča, rukule, zelenega popra in mediteranskih zelišč.

5 mnenj za AUYO – Istrian White 500ml

 1. Črt Grahor

  Nisem več navajen jesti solate brez oljčnega olja auyo. Absolutni must have! Vedno prisegam na naravno.

 2. Anita Satler

  Od kar sem prejela prvo steklenico auyo kot darilo, enostavno mora biti sedaj vedno na zalogi. Ne glede na to kaj pravijo drugi, za vso pripravo kakršnekoli hrane uporabljam le oljčno olje.

 3. Marko Peškovnik

  Po mojem mnenju eno izmed najbolj pristnih Istrskih olj. Zagotovo se čuti pristnost in prav posebna značajna aroma mediterana.

 4. Martin Korošec

  Super je, večkrat naročim ampak skoraj vedno podarim dalje, nimam srca sam porabit, ker je res izjemno lepe oblike.

 5. Alenka Menard

  Že embalaža je krasna, prav lepo darilo. 😊

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0