/
/
/
AUYO – Istrian White

AUYO – Istrian White

Ocenjeno z 5.00 od 5 na podlagi ocene 3 strank
(3 mnenja strank)

18.90

Sortno olje Istrske belice odlikuje naglašena pikantnost in grenkost. Ekstra deviško oljčno olje zlato – zelene barve in vonjem po pokošeni trati in zelenem plodu oljke. Sinteza okusa zelenega ploda oljke, mandelja in divjega šparglja in radiča.

 • Srednji do intenzivni vonj po zelenem plodu oljke in sveže pokošene trate, utkan z noto grenkega mandelja, divjega šparglja, radiča, rukule, zelenega popra in mediteranskih zelišč.

Sortno olje Istrske belice odlikuje naglašena pikantnost in grenkost.

 

88 na zalogi

Opis

Sortno olje Istrske belice odlikuje naglašena pikantnost in grenkost. Ekstra deviško oljčno olje zlato – zelene barve in vonjem po pokošeni trati in zelenem plodu oljke. Sinteza okusa zelenega ploda oljke, mandelja in divjega šparglja in radiča. Srednji do intenzivni vonj po zelenem plodu oljke in sveže pokošene trate, utkan z noto grenkega mandelja, divjega šparglja, radiča, rukule, zelenega popra in mediteranskih zelišč.

3 mnenja za AUYO – Istrian White

 1. Ocenjeno 5 od 5

  Črt Grahor

  Nisem več navajen jesti solate brez oljčnega olja auyo. Absolutni must have! Vedno prisegam na naravno.

 2. Ocenjeno 5 od 5

  Anita Satler

  Od kar sem prejela prvo steklenico auyo kot darilo, enostavno mora biti sedaj vedno na zalogi. Ne glede na to kaj pravijo drugi, za vso pripravo kakršnekoli hrane uporabljam le oljčno olje.

 3. Ocenjeno 5 od 5

  Marko Peškovnik

  Po mojem mnenju eno izmed najbolj pristnih Istrskih olj. Zagotovo se čuti pristnost in prav posebna značajna aroma mediterana.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja